Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38844
Title: Novel food algae –how consumers perceive and evaluate selected attributes of algae-based foods
Authors: Meixner, Oliver
Nieschalk, Richard
Haas, Rainer
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Meixner О., Nieschalk R., Haas R. Novel food algae –how consumers perceive and evaluate selected attributes of algae-based foods. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 250-251
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38844
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-251-253.pdf198.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.