Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38753
Назва: Характеристика сортів нуту за комплексом господарсько-цінних ознак
Автори: Гончар, М. В.
Панцирева, Г. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Гончар М. В., Панцирева Г. В. Характеристика сортів нуту за комплексом господарсько-цінних ознак. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 176-177
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38753
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-177-178.pdf133.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.