Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38753
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГончар, М. В.-
dc.contributor.authorПанцирева, Г. В.-
dc.date.accessioned2023-09-02T18:59:11Z-
dc.date.available2023-09-02T18:59:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГончар М. В., Панцирева Г. В. Характеристика сортів нуту за комплексом господарсько-цінних ознак. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 176-177uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38753-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleХарактеристика сортів нуту за комплексом господарсько-цінних ознакuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-177-178.pdf133.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.