Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38750
Назва: The problem of improving food security and preventing food waste to achieve sustainable development
Автори: Lisovska, Т. O.
Kushniruk, N. V.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Lisovska Т. O., Kushniruk N. V. The problem of improving food security and preventing food waste to achieve sustainable development. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 170-171
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38750
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-171-172.pdf68.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.