Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38749
Назва: Обгрунтування доцільності збагачення йогурту томатним шротом
Автори: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В. Обгрунтування доцільності збагачення йогурту томатним шротом. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 168-169
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38749
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-169-170.pdf136.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.