Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38739
Название: Розробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавок
Авторы: Горяйнова, Ю. А.
Школа, К. В.
Єріс, Ю. В.
Крилова, Є. А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Горяйнова Ю. А., Школа К. В., Єріс Ю. В., Крилова Є. А. Розробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавок. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 148-149
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38739
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-149-150.pdf134.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.