Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38739
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоряйнова, Ю. А.-
dc.contributor.authorШкола, К. В.-
dc.contributor.authorЄріс, Ю. В.-
dc.contributor.authorКрилова, Є. А.-
dc.date.accessioned2023-09-02T18:33:04Z-
dc.date.available2023-09-02T18:33:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГоряйнова Ю. А., Школа К. В., Єріс Ю. В., Крилова Є. А. Розробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавок. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 148-149uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38739-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-149-150.pdf134.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.