Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38719
Title: | Спосіб виготовлення макаронних виробів підвищеної біологічної цінності |
Authors: | Новік, Г. В. Грищенко-Мороз, Ю. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Новік Г. В., Грищенко-Мороз Ю. М. Спосіб виготовлення макаронних виробів підвищеної біологічної цінності. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 138-139 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38719 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-139-140.pdf | 135.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.