Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38719
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНовік, Г. В.-
dc.contributor.authorГрищенко-Мороз, Ю. М.-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:49:39Z-
dc.date.available2023-09-01T18:49:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНовік Г. В., Грищенко-Мороз Ю. М. Спосіб виготовлення макаронних виробів підвищеної біологічної цінності. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 138-139uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38719-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСпосіб виготовлення макаронних виробів підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-139-140.pdf135.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.