Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38715
Назва: Вплив порошку ламінарії на драглеутворюючу здатність овочевої мармеладної маси
Автори: Лапицька, Н. В.
Городиська, О. В.
Корнійчук, Д. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В., Городиська О. В., Корнійчук Д. О. Вплив порошку ламінарії на драглеутворюючу здатність овочевої мармеладної маси. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 130-131
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38715
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-131-132.pdf147.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.