Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38715
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛапицька, Н. В.-
dc.contributor.authorГородиська, О. В.-
dc.contributor.authorКорнійчук, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:43:38Z-
dc.date.available2023-09-01T18:43:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В., Городиська О. В., Корнійчук Д. О. Вплив порошку ламінарії на драглеутворюючу здатність овочевої мармеладної маси. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 130-131uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38715-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив порошку ламінарії на драглеутворюючу здатність овочевої мармеладної масиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-131-132.pdf147.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.