Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38709
Назва: Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat products
Автори: Zhelievа, T.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Zhelievа T. Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 118-119
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38709
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-119-120.pdf165.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.