Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38709
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Zhelievа, T. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T18:33:59Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T18:33:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Zhelievа T. Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 118-119 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38709 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-119-120.pdf | 165.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.