Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38709
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZhelievа, T.-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:33:59Z-
dc.date.available2023-09-01T18:33:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationZhelievа T. Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 118-119uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38709-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleProspects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-119-120.pdf165.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.