Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38705
Назва: Physico-chemical characteristics of bio yoghurts based on goat's milk
Автори: Madi, Sayazhan
Assembayeva, Elmira
Iliyaskyzy, Marzhan
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Madi S., Assembayeva E., Iliyaskyzy M. Physico-chemical characteristics of bio yoghurts based on goat's milk. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 110-111
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38705
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-111-112.pdf144.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.