Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38705
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMadi, Sayazhan-
dc.contributor.authorAssembayeva, Elmira-
dc.contributor.authorIliyaskyzy, Marzhan-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:24:28Z-
dc.date.available2023-09-01T18:24:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationMadi S., Assembayeva E., Iliyaskyzy M. Physico-chemical characteristics of bio yoghurts based on goat's milk. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 110-111uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38705-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titlePhysico-chemical characteristics of bio yoghurts based on goat's milkuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-111-112.pdf144.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.