Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38693
Назва: Обґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрів
Автори: Сурей, К. І.
Колеснікова, М. Б.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Сурей К. І., Колеснікова М. Б. Обґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 83-84
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38693
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-84-85.pdf134.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.