Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38693
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСурей, К. І.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.date.accessioned2023-09-01T17:49:38Z-
dc.date.available2023-09-01T17:49:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСурей К. І., Колеснікова М. Б. Обґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 83-84uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38693-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОбґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-84-85.pdf134.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.