Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38692
Title: | Application of fat substitute in gelatinous conditioning meat products |
Authors: | Stepanova, T. M. Haijuan, Nan |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Stepanova T. M., Haijuan Nan. Application of fat substitute in gelatinous conditioning meat products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 81-82 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38692 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-82-83.pdf | 25.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.