Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685
Название: Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки
Авторы: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Лосєва, С. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Погарська В. В., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 67-68
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-68-69.pdf133.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.