Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, О. О. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T17:30:55Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T17:30:55Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 67-68 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-68-69.pdf | 133.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.