Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-09-01T17:30:55Z-
dc.date.available2023-09-01T17:30:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 67-68uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-68-69.pdf133.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.