Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38684
Title: | Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів |
Authors: | Погарська, В. В. Погарський, О. С. Юр’єва, О. О. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Погарська В. В., Погарський О. С., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38684 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-66-67.pdf | 133.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.