Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38684
Название: Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів
Авторы: Погарська, В. В.
Погарський, О. С.
Юр’єва, О. О.
Лосєва, С. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Погарська В. В., Погарський О. С., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38684
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-66-67.pdf133.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.