Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38684
Название: | Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів |
Авторы: | Погарська, В. В. Погарський, О. С. Юр’єва, О. О. Лосєва, С. М. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Погарська В. В., Погарський О. С., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38684 |
Располагается в коллекциях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-66-67.pdf | 133.1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.