Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-09-01T17:27:21Z-
dc.date.available2023-09-01T17:27:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Погарський О. С., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38684-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЗастосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-66-67.pdf133.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.