Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38667
Назва: Горіхові снеки: аналіз ринку, оцінка якості та нові технологічні рішення
Автори: Орленко, В. Р.
Кондратюк, Н. В.
Чернявська, А. Ю.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Орленко В. Р., Кондратюк Н. В., Чернявська А. Ю. Горіхові снеки: аналіз ринку, оцінка якості та нові технологічні рішення. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 47-48
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38667
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-48-49.pdf135.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.