Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38667
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОрленко, В. Р.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorЧернявська, А. Ю.-
dc.date.accessioned2023-09-01T13:46:33Z-
dc.date.available2023-09-01T13:46:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОрленко В. Р., Кондратюк Н. В., Чернявська А. Ю. Горіхові снеки: аналіз ринку, оцінка якості та нові технологічні рішення. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 47-48uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38667-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleГоріхові снеки: аналіз ринку, оцінка якості та нові технологічні рішенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-48-49.pdf135.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.