Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38656
Title: Study of the influence of sourdough on the quality of wheat flour bread with strong gluten
Authors: Maratkyzy, Narkes
Zhuldyzbaev, Alizhan
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Maratkyzy Narkes, Zhuldyzbaev Alizhan. Study of the influence of sourdough on the quality of wheat flour bread with strong gluten. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-44
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38656
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-44-45.pdf90.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.