Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38656
Title: | Study of the influence of sourdough on the quality of wheat flour bread with strong gluten |
Authors: | Maratkyzy, Narkes Zhuldyzbaev, Alizhan |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Maratkyzy Narkes, Zhuldyzbaev Alizhan. Study of the influence of sourdough on the quality of wheat flour bread with strong gluten. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-44 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38656 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-44-45.pdf | 90.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.