Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38643
Title: | Development of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdough |
Authors: | Yergaliyeva, Saule Sirgelbek, Kuralay |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Yergaliyeva Saule, Sirgelbek Kuralay. Development of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdough. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 25-26 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38643 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-26-27.pdf | 132.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.