Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38643
Title: Development of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdough
Authors: Yergaliyeva, Saule
Sirgelbek, Kuralay
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Yergaliyeva Saule, Sirgelbek Kuralay. Development of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdough. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 25-26
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38643
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-26-27.pdf132.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.