Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38643
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorYergaliyeva, Saule-
dc.contributor.authorSirgelbek, Kuralay-
dc.date.accessioned2023-09-01T12:10:46Z-
dc.date.available2023-09-01T12:10:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationYergaliyeva Saule, Sirgelbek Kuralay. Development of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdough. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 25-26uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38643-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleDevelopment of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdoughuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-26-27.pdf132.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.