Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38643
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yergaliyeva, Saule | - |
dc.contributor.author | Sirgelbek, Kuralay | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T12:10:46Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T12:10:46Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Yergaliyeva Saule, Sirgelbek Kuralay. Development of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdough. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 25-26 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38643 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Development of recipe and technology of yoghurt with blueberries and strawberry on the basis of “Probio yoghurt” sourdough | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-26-27.pdf | 132.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.