Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38635
Назва: Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України
Інші назви: The current state and prospects for the development of the hotel and restaurant industry of Ukraine
Автори: Бабенко, Нетти Михайлівна
Науковий керівник : Грідін, Олександр Володимирович
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра туризму
Ключові слова: готельно-ресторанна галузь;туристична галузь;готельно-ресторанний бізнес;туристичні послуги;туризм;інтернет-технології енергоефективність;hotel and restaurant industry;tourism industry;hotel and restaurant business;tourism services;tourism Internet technologies;energy efficiency
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Бабенко Н. М. Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 242 – Туризм і рекреація; наук. кер. О. В. Грідін; Харків: ДБТУ, 2023. 60 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: дослідження стану та перспективи розвитку готельно ресторанного господарства України в сучасний час. Об'єктом дослідження в роботі є готельно-ресторанний бізнес України. Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи до впровадження перспективних й сучасних напрямів розвитку готельно-ресторанної галузі. Теоретичною та методологічною основою дослідження, проведеного в роботі, стали наукові концепції, бізнес ідеї, технології закордонних підприємств та теоретичні розробки провідних вітчизняних і зарубіжних діячів у готельно-ресторанному бізнесі.
OBJECTIVE: To study the current status and development prospects of the Ukrainian hotel and restaurant industry in the modern era. The object of the research is the hotel and restaurant industry in Ukraine. The object of the research is a theoretical and methodological approach to the realization of promising and modern directions of development of the hotel and restaurant industry. The theoretical and methodological basis of the research conducted in this paper is the theoretical development of scientific concepts, business ideas, technologies of foreign companies, and key domestic and foreign figures in the hotel and restaurant business.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38635
Розташовується у зібраннях:242 – " Туризм і рекреація" (Бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Babenko_242_23_bak.pdf
  Restricted Access
1.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Babenko_referat.pdf
  Restricted Access
219.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.