Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38635
Название: Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України
Другие названия: The current state and prospects for the development of the hotel and restaurant industry of Ukraine
Авторы: Бабенко, Нетти Михайлівна
Научный руководитель: Грідін, Олександр Володимирович
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра туризму
Ключевые слова: готельно-ресторанна галузь;туристична галузь;готельно-ресторанний бізнес;туристичні послуги;туризм;інтернет-технології енергоефективність;hotel and restaurant industry;tourism industry;hotel and restaurant business;tourism services;tourism Internet technologies;energy efficiency
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Бабенко Н. М. Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 242 – Туризм і рекреація; наук. кер. О. В. Грідін; Харків: ДБТУ, 2023. 60 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета роботи: дослідження стану та перспективи розвитку готельно ресторанного господарства України в сучасний час. Об'єктом дослідження в роботі є готельно-ресторанний бізнес України. Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи до впровадження перспективних й сучасних напрямів розвитку готельно-ресторанної галузі. Теоретичною та методологічною основою дослідження, проведеного в роботі, стали наукові концепції, бізнес ідеї, технології закордонних підприємств та теоретичні розробки провідних вітчизняних і зарубіжних діячів у готельно-ресторанному бізнесі.
OBJECTIVE: To study the current status and development prospects of the Ukrainian hotel and restaurant industry in the modern era. The object of the research is the hotel and restaurant industry in Ukraine. The object of the research is a theoretical and methodological approach to the realization of promising and modern directions of development of the hotel and restaurant industry. The theoretical and methodological basis of the research conducted in this paper is the theoretical development of scientific concepts, business ideas, technologies of foreign companies, and key domestic and foreign figures in the hotel and restaurant business.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38635
Располагается в коллекциях:242 – " Туризм і рекреація" (Бакалаври)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Babenko_242_23_bak.pdf
  Restricted Access
1.32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии
Babenko_referat.pdf
  Restricted Access
219.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.