Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38635
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГрідін, Олександр Володимирович-
dc.contributor.authorБабенко, Нетти Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-09-01T09:43:14Z-
dc.date.available2023-09-01T09:43:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБабенко Н. М. Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 242 – Туризм і рекреація; наук. кер. О. В. Грідін; Харків: ДБТУ, 2023. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38635-
dc.description.abstractМета роботи: дослідження стану та перспективи розвитку готельно ресторанного господарства України в сучасний час. Об'єктом дослідження в роботі є готельно-ресторанний бізнес України. Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи до впровадження перспективних й сучасних напрямів розвитку готельно-ресторанної галузі. Теоретичною та методологічною основою дослідження, проведеного в роботі, стали наукові концепції, бізнес ідеї, технології закордонних підприємств та теоретичні розробки провідних вітчизняних і зарубіжних діячів у готельно-ресторанному бізнесі.uk_UA
dc.description.abstractOBJECTIVE: To study the current status and development prospects of the Ukrainian hotel and restaurant industry in the modern era. The object of the research is the hotel and restaurant industry in Ukraine. The object of the research is a theoretical and methodological approach to the realization of promising and modern directions of development of the hotel and restaurant industry. The theoretical and methodological basis of the research conducted in this paper is the theoretical development of scientific concepts, business ideas, technologies of foreign companies, and key domestic and foreign figures in the hotel and restaurant business.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна галузьuk_UA
dc.subjectтуристична галузьuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectтуристичні послугиuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectінтернет-технології енергоефективністьuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant industryuk_UA
dc.subjecttourism industryuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjecttourism servicesuk_UA
dc.subjecttourism Internet technologiesuk_UA
dc.subjectenergy efficiencyuk_UA
dc.titleСучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства Україниuk_UA
dc.title.alternativeThe current state and prospects for the development of the hotel and restaurant industry of Ukraineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра туризму-
Appears in Collections:242 – " Туризм і рекреація" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Babenko_242_23_bak.pdf
  Restricted Access
1.32 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
Babenko_referat.pdf
  Restricted Access
219.74 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.