Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38588
Title: | Інноваційні підходи до навчання у вищій школі при викладанні спеціальних дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології» |
Authors: | Юрченко, С. Л. Колеснікова, М. Б. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Інноваційні підходи до навчання у вищій школі при викладанні спеціальних дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 153-155. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38588 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_153-155.pdf | 131.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.