Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38588
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮрченко, С. Л.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.date.accessioned2023-09-01T06:38:01Z-
dc.date.available2023-09-01T06:38:01Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЮрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Інноваційні підходи до навчання у вищій школі при викладанні спеціальних дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 153-155.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38588-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до навчання у вищій школі при викладанні спеціальних дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_153-155.pdf131.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.