Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38588
Название: Інноваційні підходи до навчання у вищій школі при викладанні спеціальних дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології»
Авторы: Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Інноваційні підходи до навчання у вищій школі при викладанні спеціальних дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 153-155.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38588
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_153-155.pdf131.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.