Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38588
Назва: Інноваційні підходи до навчання у вищій школі при викладанні спеціальних дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології»
Автори: Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Інноваційні підходи до навчання у вищій школі при викладанні спеціальних дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 153-155.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38588
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_153-155.pdf131.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.