Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38349
Назва: Дослідження споживчих властивостей вологих серветок
Автори: Коров’яковська, А. В.
Науковий керівник : Чуйко, Л. О.
Акмен, В. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Коров’яковська А. В. Дослідження споживчих властивостей вологих серветок. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Чуйко Л. О., Акмен В. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.212.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38349
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_213-213.pdf139.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.