Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38349
Title: Дослідження споживчих властивостей вологих серветок
Authors: Коров’яковська, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Чуйко, Л. О.
Акмен, В. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коров’яковська А. В. Дослідження споживчих властивостей вологих серветок. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Чуйко Л. О., Акмен В. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.212.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38349
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_213-213.pdf139.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.