Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38340
Назва: Вплив на процес клейстеризації крохмалю добавок еламіну та стевіозиду
Автори: Гасанова, А. Е.
Науковий керівник : Дюкарева, Г. І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гасанова А. Е. Вплив на процес клейстеризації крохмалю добавок еламіну та стевіозиду. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.205.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38340
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_205-205.pdf139.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.