Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38338
Назва: Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль
Автори: Беспалов, Е. В.
Науковий керівник : Дюкарева, Г. І.
Постнов, Г. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Беспалов Е. В. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І., Постнов Г. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.203.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38338
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_203-203 (1).pdf139.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.