Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38338
Title: Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль
Authors: Беспалов, Е. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Дюкарева, Г. І.
Постнов, Г. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Беспалов Е. В. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І., Постнов Г. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.203.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38338
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_203-203 (1).pdf139.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.