Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38296
Назва: Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази
Автори: Большакова, В. А.
Дроменко, О. Б.
Желєва, Т. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Большакова В. А., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 11-12
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38296
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-12-13.pdf139.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.