Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38296
Название: Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази
Авторы: Большакова, В. А.
Дроменко, О. Б.
Желєва, Т. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Большакова В. А., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 11-12
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38296
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-12-13.pdf139.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.