Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38291
Title: | Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвуку |
Authors: | Батраченко, О. В. Вечірко, Т. О. Грабова, І. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Батраченко О. В., Вечірко Т. О., Грабова І. О. Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвуку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 5-6 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38291 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-6-7.pdf | 133.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.