Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38291
Назва: Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвуку
Автори: Батраченко, О. В.
Вечірко, Т. О.
Грабова, І. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Батраченко О. В., Вечірко Т. О., Грабова І. О. Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвуку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 5-6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38291
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-6-7.pdf133.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.