Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38291
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБатраченко, О. В.-
dc.contributor.authorВечірко, Т. О.-
dc.contributor.authorГрабова, І. О.-
dc.date.accessioned2023-08-25T13:34:18Z-
dc.date.available2023-08-25T13:34:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБатраченко О. В., Вечірко Т. О., Грабова І. О. Спосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвуку. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 5-6uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38291-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСпосіб подрібнення колагенвмісної м’ясної сировини, заснований на використанні ультразвукуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-6-7.pdf133.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.