Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38289
Title: | Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних |
Authors: | Андрєєва, С. С. Пивоваров, Є. П. Діхтярь, А. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Андрєєва С. С., Пивоваров Є. П., Діхтярь А. М. Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 3-4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38289 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-4-5.pdf | 134.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.