Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38289
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрєєва, С. С. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-25T13:29:42Z | - |
dc.date.available | 2023-08-25T13:29:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Андрєєва С. С., Пивоваров Є. П., Діхтярь А. М. Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 3-4 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38289 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-4-5.pdf | 134.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.