Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрєєва, С. С.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorДіхтярь, А. М.-
dc.date.accessioned2023-08-25T13:29:42Z-
dc.date.available2023-08-25T13:29:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАндрєєва С. С., Пивоваров Є. П., Діхтярь А. М. Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 3-4uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38289-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’янихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-4-5.pdf134.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.