Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38289
Title: Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних
Authors: Андрєєва, С. С.
Пивоваров, Є. П.
Діхтярь, А. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Андрєєва С. С., Пивоваров Є. П., Діхтярь А. М. Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «in food» в технології пудингів круп’яних. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 3-4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38289
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-4-5.pdf134.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.