Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38219
Назва: | Основні тренди систем холодопостачання підприємств харчової та переробної галузі |
Автори: | Петренко, О. В. Лагодич, В. Д. |
Дата публікації: | бер-2023 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний універститет |
Бібліографічний опис: | Петренко О. В., Лагодич В. Д. Основні тренди систем холодопостачання підприємств харчової та переробної галузі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 255 |
Короткий огляд (реферат): | The main trends in the direct follow-up to the development of cold supply systems for eating food and processing rooms are considered in relation to energy efficiency, safety, longevity of possession and the improvement of affordable vartosta with a minimum negative impact on the energy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38219 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-255.pdf | 270.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.