Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38219
Название: | Основні тренди систем холодопостачання підприємств харчової та переробної галузі |
Авторы: | Петренко, О. В. Лагодич, В. Д. |
Дата публикации: | мар-2023 |
Издательство: | Державний біотехнологічний універститет |
Библиографическое описание: | Петренко О. В., Лагодич В. Д. Основні тренди систем холодопостачання підприємств харчової та переробної галузі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 255 |
Краткий осмотр (реферат): | The main trends in the direct follow-up to the development of cold supply systems for eating food and processing rooms are considered in relation to energy efficiency, safety, longevity of possession and the improvement of affordable vartosta with a minimum negative impact on the energy. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38219 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-255.pdf | 270.93 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.